Šok saznanje u emisiji potreslo Balkan: Toni nije imao ništa pre Dragane? Svi su mislili da je uspešan biznismen...
Foto: Damir Dervišagić

NAJNOVIJE

Šok saznanje u emisiji potreslo Balkan: Toni nije imao ništa pre Dragane? Svi su mislili da je uspešan biznismen...

U emisiji Stars Specijal usledila prava bomba

Objavljeno: 17:44h

Na Kurir televiziji počela je sa emitovanjem nova emisija "Stars specijal", a već u prvom izdanju četvoro harizmatičnih voditelja otkrilo je brojne intrige koje prožimaju svet domaće zabave u poslednje vreme!

Zabavni format, koji će se prikazivati svake subote od 16.10 časova, već je oborio sve rekorde gledanosti. Duhoviti Goran Jovanović, najzaslužniji za pokretanje ove emisije, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović - doneli su vam i najsočnije tračeve i najsvežije novosti iz sveta poznatih. U prvoj epizodi na stolu su se našle četiri najaktuelnije teme, koje su voditelji analizirali do detalja.

Milica Stanimirović govorila je o zanimanjima žena poznatih Srba i kako se one predstavljaju javnosti, a ko su zapravo, otkriveno je upravo u "Stars specijalu".

Stars specijal
Stars specijalfoto: ZORANA JEVTIĆ

A onda je usledila prava bomba.

Voditeljka Milica Stanimirović dotakla se i muževa poznatih žena i otkrila da Toni Bijelić nije posedovao ništa na svoje ime sve vreme zabavljanja s Draganom Mirković.

1 / 6 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ,

- Muž naše najveće zvezde koju imamo - Dragane Mirković - nije baš onakav kakav se predstavlja. Kako mi kažu moji izvori iz Beča, pošto se sada dosta priča o razvodu od Tonija Bijelića i imovini, na njega se ništa nije vodilo od imovine. Ni dok su se zabavljali, niti tokom braka. Toni u stvari - nema ništa. Sve je Draganino. Mi smo imali potpuno pogrešno mišljenje o njemu. Mislili smo da je on biznismen koji ima puno novca i da se na njega sve vodi, dok je realnost potpuno drugačija - šokirala je svojim saznanjima Milica Opasnica, dok joj je Goran poručio da ne menja izvore.

1 / 4 Foto: Kurir

Bonus video:

00:19

POGLEDAJTE PRVE SNIMKE IZ TRŽNOG CENTRA NA GALENICI! Srušio se krov, ima povređenih!

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.